رایزنی مجلس برای کاهش مالیات ارزش افزوده نساجی

رئیس فراکسیون نساجی مجلس از رایزنی نمایندگان برای کاهش مالیات بر ارزش افزوده نساجی خبر داد و گفت: احتمال حذف تعرفه واردات پنبه برای حمایت از صنعت داخلی وجود دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید ناصر موسوی لارگانی در جمع اعضای انجمن متخصصین نساجی، از پیگیری‌های مجلس برای کاهش تعرفه واردات پنبه خبر داد و گفت: البته نظر ما این است که برای پنبه هیچ تعرفه‌ای نداشته باشیم، چرا که ۷۰ درصد نیاز صنعت نساجی از طریق واردات تأمین می‌شود و برای ۳۰ درصدی که از تولید داخلی تأمین نیاز می‌گردد نیز حمایت‌هایی تعریف شود.

رئیس فراکسیون نساجی مجلس شورای اسلامی گفت: در درجه اول ما در نظر گرفتن معافیت‌هایی را برای صنعت نساجی پیگیری می‌کنیم که یکی از آنها، معافیت از مالیات بر ارزش افزوده در صنعت نساجی است؛ این در شرایطی است که تلاش می‌کنیم بتوانیم همانند صنعت طلا، مالیات سه درصدی را برای ارزش افزوده این صنعت لحاظ کنیم.

وی یکی از مسائل پیش‌روی صنعت نساجی و پوشاک را قاچاق دانست و گفت: در سال حمایت از تولید ملی که با جدیت از سوی مقام معظم رهبری در حوزه حمایت از کالای ایرانی نامگذاری شده است، مبارزه با قاچاق کمترین کاری به شمار می‌رود که می‌تواند در حمایت از صنعت انجام گیرد.

وی اظهار داشت: پیگیری می‌کنیم تا جلوی واردات بی‌رویه پوشاک از برخی کشورها را هم بگیریم، چرا که صنعت نساجی یکی از صنایع اشتغالزا برای کشور به شمار می‌رود.

همچنین در این مراسم علیرضا حائری دبیر انجمن متخصصین نساجی با انتقاد از تصمیم دوباره وزارت صنعت، معدن و تجارت مبنی بر تدوین استراتژی توسعه صنعتی خاطرنشان کرد: بعد از گذشت سه دهه از آغاز دوران سازندگی، هنوز هیچ استراتژی مشخصی برای صنعت ایران وجود ندارد و وزیر صنعت، معدن و تجارت دولت دوازدهم اعلام کرده که قرار است سند دوباره‌ای برای استراژی توسعه صنعتی تدوین گردد.

وی افزود: سه دهه است که کشور راه توسعه صنعت را در پیش گرفته و در سه دولت یعنی دولت دهم، دولت یازدهم و دولت دوازدهم، سند استراتژی توسعه صنعتی تدوین شده و کنار گذاشته شده است.

دبیر سابق انجمن صنایع نساجی خاطرنشان کرد: هر وزیری که روی کار می‌آید، یک سند را برای توسعه صنعت ایران بر اساس علایق خود تدوین می‌کند و مجدد مدتی اندک پس از تصویب و نهایی شدن آن، دولت بعد این سند را کنار می‌گذارد و این یک آفت بزرگ در صنعت ایران به شمار می‌رود.

حائری، تدوین مجدد سند استراتژی توسعه صنعتی را تنها عاملی برای هدررفت منابع دانست و گفت: باید عارضه‌یابی کنیم که چرا پس از ۳۰ سال هنوز نقشه راه مدون و مشخصی را برای توسعه صنعتی کشور نداریم.

وی تصریح کرد: سهم ارزش افزوده نساجی در کل صنعت باید تا سال ۱۴۰۴ به چهار درصد برسد که با توجه به نبود یک سند مشخص، نمی‌توان امیدوار بود که افزایش بهره‌وری و رشد ارزش افزوده این بخش را شاهد باشیم.

آرشیو اخبار صنعت نساجی

  • Start Publishing Date
نساجی یزد

استاندار یزد با تاکید بر تلاش احیای دوباره صنعت با قدمت نساجی در استان، گفت: استان یزد ‌باید مجدداً به قطب تولید نساجی کشور تبدیل شود.

«محمود ...

55 برنامه برای واحد های صنعتی

بازار آریا - قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: 55 برنامه ویژه از سوی این وزارتخانه برای رفع مشکلات واحدهای صنعتی کشور از سالجاری اجرا می شود.
...

رایزنی مجلس برای کاهش مالیات ارزش افزوده نساجی

رئیس فراکسیون نساجی مجلس از رایزنی نمایندگان برای کاهش مالیات بر ارزش افزوده نساجی خبر داد و گفت: احتمال حذف تعرفه واردات پنبه برای حمایت از صنعت ...

چرخ های کارخانه نساجی به طلای سفید گره خورده است

قائم‌شهر - قرار بود کارخانه نساجی قائم‌شهر احیا و دغدغه کارگران کم شود اما اینک یک کارخانه با انبوهی از بدهی‌ها مانده و رونق آن به تولید پنبه و طلای ...

جین ،در چشمانداز البسهمد

سیر تکامل جین

چندین دهه است که البسه جین، به عنوان یکی از اقلام مهم پوشاکی مطرح شده است. البسه‌ جین از قرن هجدهم که، ...

نگاهی به 5 دهه فعالیت تجاری و صنعتی تقی رسولیان، کسی که 20 سال رئیس اتاق یزد بود...

با مطالعه تاریخ تحولات اقتصادی و اجتماعی شهر یزد ، برخی از ...

فصل تجارت - یک کارآفرین برتر در حوزه صنعت پوشاک گفت: تامین مواد اولیه در حال حاضر بزرگترین چالش تولیدکنندگان در این حوزه است.
سعید بزرگ منش در برنامه ...

صادرات مواد پتروشیمی در صورت نیاز داخلی ممنوع شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد
معاون اقتصادي استاندار یزد در نشست ستاد راهبري و اقتصاد مقاومتي ...

عضو شورای اسلامی کار پلی‌اکریل اصفهان با بیان اینکه هنوز معوقات مزدی کارگران پرداخت نشده، گفت: امیدواریم مشکل تامین مواد اولیه و نقدینگی حل شود تا ...

cache/resized/d47a751f96ea10a761b21593563c2586.jpg

رئیس انجمن نساجی یزد امسال به دلیل افزایش نرخ ارز واردات پارچه و منسوجات کاهش یافته و سهم تولید داخل در بازار پر رنگ تر شده است در واقع خیلی از ...

cache/resized/d47a751f96ea10a761b21593563c2586.jpg

صنعت نساجی در ایران قدمتی دیرینه دارد. در واقع نساجی دومین صنعت استراتژیک کشور به شمار می رود که می تواند ضمن تامین نیاز بازارهای داخلی با پوشش دهی ...

cache/resized/d47a751f96ea10a761b21593563c2586.jpg

منظور از لباس‌های نخ-پنبه چیست ؟

امروز، جهان از پنبه بیشتر از سایر الیاف طبیعی استفاده می‌کند و این حجم، عمدتاً برای تولید پارچه های نخی استفاده ...

Load More